Aanmelden

Wat leuk dat u uw kind wilt inschrijven op Het Spectrum. Zodra uw kind drie jaar is, kunt u hem of haar aanmelden. Het is belangrijk dat de school genoeg tijd heeft om de indeling van de klassen te kunnen maken. Daarom vragen we u om uw kind vier maanden voor de vierde verjaardag aan te melden.

Hoe het werkt
U kunt uw kind aanmelden door te bellen met de schooldirectie. Onze directeur Margriet Peters is bereikbaar op 036-5352222. We maken dan een afspraak met u om kennis te maken. U krijgt een rondleiding door de school en kunt al uw vragen stellen. Als u dit wilt, kunt u daarna direct uw kind inschrijven.

Wennen op school
Het Spectrum belt u een aantal weken voor de vierde verjaardag van uw kind. Samen spreken we af wanneer uw zoon of dochter komt wennen. Uw kind krijgt rustig de tijd om de klas en de leerkracht te leren kennen.

De eerste tijd op school
In onze kleuterklassen leert uw kind spelenderwijs. Zo ontdekt uw zoon of dochter steeds meer, in de veilige omgeving van de klas. Groep 1 en 2 zitten samen in de klas. Daardoor kunnen oudere kinderen de jongere kinderen helpen. U zult zien dat uw kind snel gewend is op Het Spectrum.

Ruimte voor aanmeldingen:

Voor het schooljaar 2023-2024 hebben wij ruimte in groep 0, 2, 4 ,7 en 8.

Wij hebben helaas geen ruimte in de groepen 1-2A (TOS-klas),1, 3, 5 en 6.

 

Voor het schooljaar 2024-2025 hebben wij ruimte in groep 0, 1, 2, 3, 4, 5 en 8.

Wij hebben helaas geen ruimte in groep 7

Voor leerlingen in groep 6 hebben wij mogelijk ruimte.